Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

15 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ (ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ)


Χαμογελάστε για να εντυπωσιάσετε
Οι άνθρωποι αρχίζουν να παίρνουν μια αίσθηση από εσάς εντός των τριών πρώτων δευτερολέπτων της συνάντησης σας. Ξεκινήστε  αμέσως χαμογελώντας. Εκτός από την παραγωγή μιας καλής εντύπωσης, μπορεί επίσης να βελτιώσει τη διάθεσή σας και να μειώσει το άγχος, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα και  επίσης να μειώσει λίγο την πίεση του αίματος σας.
Επιδιώξτε  με πάθος στόχους
Οι άνθρωποι που επιτυγχάνουν πολύ τείνουν να έχουν μια ισχυρή όρεξη για αυτό που κάνουν. Ένας τρόπος για να βρείτε το πάθος σας είναι να σκεφτείτε τι  αγαπούσατε ως παιδί. Τι σας συναρπάζει; Ισχύει ακόμα;
Εστιάστε στην Φωτεινή πλευρά
Μια καλή ενεργητική στάση μπορεί να κρατήσει την ενέργεια  στο σώμα σας. Μπορεί ακόμη και να καθυστερήσει τα σημάδια της γήρανσης και να σας βοηθήσει να ανακάμψετε από την ασθένεια. Παρατηρήστε τι λειτουργεί στη ζωή σας και να κάνετε ένα σχέδιο για να αλλάξετε ό, τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Θέλετε να εκτιμάτε ό, τι είναι καλό και να προχωράτε μπροστά.
Να γυμνάζεστε
Έτσι θα κερδίσετε την οξυδέρκεια, τον   ικανοποιητικό ύπνο , και θα έχετε καλύτερη ψυχική υγεία. Στόχος για 30 λεπτά την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα για να σας βοηθήσει να ελέγξετε το βάρος σας, να δυναμώνετε, και να βοηθήσει το σώμα σας από το κεφάλι μέχρι τα νύχια.
Προσέχετε τους τρόπους σας (ιδιαίτερα στο τραπέζι)
Βάλτε καλύτερο  το πιρούνι σας προς τα εμπρός κατά τη διάρκεια του γεύματος. Οι καλοί τρόποι στο τραπέζι δείχνουν μια εκλεκτή κατηγορία ανθρώπου. Σε αυτούς περιλαμβάνονται: η διατήρηση της καλής στάσης του σώματος, το μάσημα με το στόμα σας κλειστό, η χρησιμοποίηση της πετσέτας σας, και το να αποστασιοποιείστε από το τραπέζι όταν σηκώνεστε.
Φροντίστε να είστε καθαροί
Πλύνετε τα χέρια σας για 20 δευτερόλεπτα πριν να μαγειρέψετε ή να φάτε. Το ίδιο πριν και αφού χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα. Είναι ένας από τα απλούστερους, λιγότερο δαπανηρούς τρόπους για να αποφύγετε το κρυολόγημα και τη γρίπη όλο το χρόνο. Αν δεν είναι εύχρηστο σαπούνι και νερό , τότε χρησιμοποιήστε ένα απολυμαντικό χεριών .
Μυρίζετε ωραία
Μια ωραίο, καθαρή μυρωδιά μπορεί να σας κάνει να νιώθετε καλά, και η ενίσχυση της εμπιστοσύνης μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε  καλύτερα τους άλλους. Να φοράτε καθαρά ρούχα. Ντους καθημερινά, και πάντα μετά από μια προπόνηση. Βρείτε κολόνια, σαμπουάν, σαπούνια, αποσμητικά με μυρωδιές που  να σας αρέσουν. Για τη φρέσκια αναπνοή, βούρτσα, νήμα, ξεπλύνετε, και ακολουθήστε τις συμβουλές του οδοντιάτρου σας. Εάν φοράτε ένα άρωμα, χρησιμοποιήστε λίγο μόνο.
Ντύσιμο
Το να φαίνεστε στην τρίχα δείχνει ότι είστε προετοιμασμένοι. Για να ντυθείτε για την επιτυχία, ξεκινήστε με τα κλασικά χρώματα: μαύρο, γκρι, ή το ναυτικό μπλε. Προσθέστε κάλτσες ίδιου χρώματος, μια ανάλογη γραβάτα και σκούρα, γυαλισμένα παπούτσια.  Τα μαλλιά και τα νύχια σας θα πρέπει να είναι τακτοποιημένα και καθαρό. Μην βάζετε  κοσμήματα και άλλα πράγματα που δίνουν έμφαση, ή βάζετε ελάχιστα.
Να  είστε ευγενικοί και εξυπηρετικοί
Είναι βασικό:  το να είσαι καλοί με τους γύρω σας δείχνει ότι τους εκτιμάτε ως ανθρώπους. Εξασκηθείτε στο να είστε  ευγενικοί. Σκεφτείτε  τους άλλους ανθρώπους και τι μπορείτε να κάνετε για αυτούς. Θα  σας παρατηρούν και θα εντυπωσιάζετε. Το πως αντιμετωπίζετε τους άλλους έχει επίσης αποδειχθεί ότι σας κάνει να αισθάνεστε  πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας.
Να είστε στη ώρα σας
Το να είστε στην ώρα σας  δείχνει  στους ανθρώπους ότι ελέγχετε τον χρόνο  σας και πως τους σέβεστε. Χρησιμοποιήστε ημερολόγια και ότι σας υπενθυμίζει  τα ραντεβού σας  και τα καθήκοντα σας. Ετοιμαστείτε για μεγάλες εκδηλώσεις και συναντήσεις  από το προηγούμενο  βράδυ . Προσπαθήστε να υπολογίσετε πόσο χρόνο ένα έργο θα λάβει. Να έχετε ένα σχέδιο για θέματα  που μπορεί να σας ρίξει μακριά από την ώρα σας, όπως η ώρα αιχμής της κυκλοφορίας. Δώστε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο από ό, τι νομίζετε ότι θα χρειαστείτε.
Κερδίστε προσφέροντας
Οι άνθρωποι που προσφέρουν εθελοντικά συχνά τείνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι, με την καλύτερη αυτοεκτίμηση και  με μια αίσθηση του σκοπού. Οι άνθρωποι που δίνουν τον εαυτό τους είναι επίσης πιο πιθανό να ζουν περισσότερο και να απολαμβάνουν ισχυρότερες σχέσεις. Είναι μια κερδίζεις-κερδίζω κατάσταση για όλους.
Κάντε διαλλείματα
Κάντε ένα διάλειμμα από καιρό σε καιρό. Δεν είναι σπατάλη χρόνου. Ανανεώνει την ενέργειά σας, μειώνει άγχος και ανησυχία, και σας επιτρέπει να απολαύσετε και να εξερευνήσετε.
Γελάτε δυνατά
Το γέλιο βοηθά το σώμα σας, και  πάνω από όλα την καρδιά σας. Η έρευνα δείχνει ότι το γέλιο είναι καλό για τα αιμοφόρα αγγεία. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει  μακριά τις καρδιακές παθήσεις. Απολαύστε μια αστεία ταινία ή  δείτε μια παράσταση κωμωδίας με φίλους. Το χιούμορ και η υγεία πάνε χέρι-χέρι.
Μένετε εντός ορίων
Το να γνωρίζοντας πότε «φτάνει πια» δείχνει πως  έχετε τον έλεγχο.  Όταν το παρακάνετε  θα αισθανθείτε τις επιπτώσεις. Αν πίνετε αλκοόλ, να περιοριστείτε σε όχι περισσότερα από δύο ποτά την ημέρα - και φυσικά, ποτέ μην οδηγείτε μετά από κατανάλωση αλκοόλ. Αν σας είναι δύσκολο να καθορίσετε τα όρια με το αλκοόλ, μιλήστε με το γιατρό σας ή  με ένα σύμβουλο.


 Μιχαήλ . Μαυροβουνιώτης
Business & Life Coach
http://www.michailmavrovouniotis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: